TMG boeit met 24/7 nieuws en entertainment

TMG bedient consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Via internet, mobiel, film, geluid, print én crossmediaal, in alle denkbare distributievormen. De behoefte van de consument staat centraal in de keuzes die wij maken.

7 Feb

'Jay Z stuurt Beyoncé 10.000 rozen'

SAN FRANCISCO - Jay Z heeft zijn vrouw Beyoncé 10.000 rozen gestuurd om haar succes te wensen tijdens haar optreden in de pauze van de Super Bowl. Dat zegt een bron van Us Weekly.

Marechaussee voor het hekje

De 51-jarige medewerker van de Marechaussee die in oktober werd gepakt voor corruptie en schending van het ambtsgeheim, werd ernstig bedreigd door een zware criminele organisatie.

Whiteman 'bijna slachtoffer aanslag'

Het had weinig gescheeld of Curaçao was twee jaar geleden opnieuw opgeschrikt door een schokkende politieke moord. De huidige minister-president Ben Whiteman werd in 2014 op de korrel genomen door een huurmoordenaar.

'Zware periode Feyenoord'

In Telesport Vandaag: Ajax de sterkste in klassieker, maar de Amsterdammers zijn er nog lang niet. Feyenoord maakt zware periode door en PSV blijft koploper.

Video: Deze hond kan dansen als de beste

Dat niet alleen mensen kunnen dansen blijkt uit onderstaande beelden. Een video op LiveLeak toont een hond die besluit mee te doen met een dansend Braziliaans jongetje. En dat doet de viervoeter niet onverdienstelijk. 'Dansende hond' Het lijkt erop dat de hond, het zou gaan om een zwerfhond, probeert de moves van het jongetje na te bootsen. Toeschouwers juichen de pup toe. Lees ook: Hond ontsnapt uit kennel, troost huilende pups De korte video wordt op LiveLeak massaal bekeken, maar niet alle reacties zijn positief. Sommige mensen stellen dat het lijkt alsof de hond last heeft van wormen en helemaal niet aan het dansen is. Volgens hen gebruikt de hond de muur om zichzelf te krabben.  Oordeel zelf:  

Leerlingen leren gebarentaal voor doof klasgenootje

Toen de moeder van de 6-jarige, dove Zejd Coralic haar zoontje naar een normale school besloot te sturen was het arme jongetje ontroostbaar. Niemand op school sprak gebarentaal, dus communiceren kon hij niet. Zijn lerares Sanela Ljumanovic bracht daar verandering in. Lees ook: Liever doof dan oordoppen in Sanela probeerde Zejd eerst te helpen door zelf gebarentaal te gebruiken zodat hij in ieder geval met haar kon communiceren. Dit bleek echter niet genoeg om Zejd vrolijk te krijgen, waarna Sanela besloot om Zejd’s hele klas gebarentaal te leren zodat ze met elkaar konden praten.   Drie maanden later kunnen de jonge studentjes van de Osman Nakas basisschool gebarentaal alsof ze het al jaren beoefenen. De kleine Zejd voelt zich kiplekker in zijn klasje. ,,Zejd kijkt er naar uit om naar school te gaan nu. Hij is blij en gemotiveerd”, aldus zijn moeder tegen de Engelse Metro. De klasgenootjes van Zejd vinden gebarentaal zo leuk, dat ze het nu ook aan hun ouders leren. Sanela hoopt nu dat gebarentaal standaard kan worden opgenomen in de lesstof, omdat het kinderen bewust maakt van doofheid als handicap.     

Opnieuw een 'dubbel' voor de Wicky's bij carnaval Zwaag

ZWAAG - Net als vorig jaar heeft de groep Wicky's bij het carnaval in Zwaag een dubbele overwinning in de wacht gesleept. Hun creatie die prins Maskerado als bezige bij voorstelt, temidden van zijn fruithandel, kreeg zowel van de jury als het publiek de voorkeur.

To the top