TMG captivates with 24/7 news and entertainment

TMG provides consumers with high-quality, personalised and relevant news, sport and entertainment 24 hours a day, 7 days a week, via internet, mobile, video, audio, print and cross-media, and in all possible forms of distribution. The consumers’ needs are at the core of the choices we make. 

7 Feb

Woningen ontruimd bij brand Zuidveen

ZUIDVEEN - Vijf woningen in Zuidveen (Overijssel) zijn in de nacht van zaterdag op zondag uit voorzorg ontruimd vanwege een brand in een huis en een schuur. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio wordt nog uitgezocht of daarbij asbest is vrijgekomen.

'Ruim 130 mensen vast na aardbeving Taiwan'

TAINAN - Er zitten nog 132 mensen vast in een ingestort flatgebouw in de Taiwanese stad Tainan. Dat zei een lokale overheidsfunctionaris zondag. Het gebouw bezweek een dag eerder tijdens een zware aardbeving.

Springruiter Smolders naar wereldbekerfinale

BORDEAUX - Springruiter Harrie Smolders heeft zich zaterdag verzekerd van deelname aan de wereldbekerfinale in Göteborg. Smolders eindigde bij de laatste kwalificatiewedstrijd in Bordeaux op de dertiende plek met zijn paard Don VHP Z. Smolders behield de derde plaats in het West-Europese klassement en mag eind maart in de Zweedse stad strijden om de eindzege.

DiCaprio weer in zee met auteur The Revenant

LOS ANGELES - Paramount ontwikkelt de nieuwe bioscoopfilm Conquest met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Dit meldt Deadline, die nog geen details heeft over de inhoud van de productie.

Weer sport in Stade de France

Voor het eerst sinds de terreuraanslagen in Parijs op 13 november was het Stade de France zaterdag decor van een sportwedstrijd. De Franse rugbyers openden het zeslandentoernooi (Six Nations) met een overwinning op Italië: 23-21. President François Hollande behoorde tot de 64.000 toeschouwers in het stadion, die allemaal te maken hadden met strikte veiligheidsmaatregelen in en om het stadion.

To the top