Vacaturekrant.nl

 

Vacaturekrant.nl

Dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland

Platforms

Nieuws

 

Om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op lokaal niveau optimaal samen te brengen, heeft dichtbij.nl i.s.m. Vacaturekrant.nl de vacaturesecties op de lokale nieuwssites vernieuwd. Werkgevers kunnen realtime vacatures op de lokale vacaturesecties plaatsen en een zeer gerichte doelgroep bereiken. Werkzoekenden solliciteren vervolgens eenvoudig op interessante vacatures bij hun in de buurt via dichtbij.nl/vacatures.
...lees verder

 

Op zaterdag 16 maart gaat de voorjaarscampagne van Vacaturekrant.nl, dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland, van start. Actief en latent werkzoekenden maken de komende 6 weken bij het plaatsen van hun CV niet alleen kans op een nieuwe baan maar ook op exclusieve prijzen. De campagne wordt multimediaal ingezet. ...lees verder

 

Op zaterdag 16 maart gaat de voorjaarscampagne van Vacaturekrant.nl, dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland, van start. Actief en latent werkzoekenden maken de komende 6 weken bij het plaatsen van hun CV niet alleen kans op een nieuwe baan maar ook op exclusieve prijzen. De campagne wordt multimediaal ingezet.
“Een nieuwe baan inclusief trendy scooter!”
...lees verder

Kunnen wij je verder helpen?

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
glqxz9283 sfy39587stf03 mnesdcuix8