Almere Vandaag

Bereik

Gemiddeld bereik 162.000

Almere Vandaag

Altijd in verbinding met de doelgroep
Almere Vandaag is een regionaal dagblad, deskundig en betrouwbaar A-merk. Nummer 1 informatiebron voor regionaal nieuws. Almere Vandaag wordt op woensdag- tot en met vrijdagmiddag en op zaterdagochtend huis-aan-huis bezorgd. Onze regionale dagbladen kennen een dagelijkse totale oplage van maar liefst 315.000 exemplaren. Ruim 800.000 lezers ervaren hun krant als geloofwaardige en betrouwbare brenger van (regionaal) nieuws en achtergronden. Een koopkrachtige groep, met een relatief hoog inkomen. Meer dan de helft behoort tot welstandsklasse A of B1.

Specials, themapagina's en magazines

Wekelijks, maandelijks of enkele keren per jaar verschijnen de uitgaven. Separaat of als extra onderdeel van de dagbladen. Volop mogelijkheden voor doelgroepgerichte communicatie (zorg, onderwijs, wonen, sport, mode, uitgaan, algemeen, ed.).

Speciale advertentiepagina's

Personeelsadvertenties en familieberichten worden geclusterd op speciale advertentiepagina's. Op de pagina's met familieberichten kunnen ook branchegerelateerde bedrijven adverteren.

Events

Toonaangevende merkondersteunende activiteiten, beurzen en evenementen voor diverse lezersgroepen en de zakenwereld. Met legio mogelijkheden voor adverteerders zoals sponsorships, partner, standhouder of bezoeker.

Maatwerk

Een eigen gelegenheidsuitgave op maat gemaakt. Onze specialisten zorgen voor samenstelling, vormgeving en productie van folders, brochures, magazines, kranten en boeken.

Mogelijkheden en tarieven

Met onze regionale dagbladen en nieuwssites bereik je meer dan 1,3 miljoen mensen op 1 miljoen huishoudens in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Onze print- en onlineproducten zijn gevestigde A-merken en daarnaast de belangrijkste bronnen voor regionaal nieuws. ...lees verder

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
glqxz9283 sfy39587stf03 mnesdcuix8