Radio Veronica

 

Radio Veronica

Alleen Echte Hits
Radio Veronica is hét station met alleen echte hits, gepresenteerd door top-dj’s als Erik de Zwart, Rob van Someren, Bart van Leeuwen, Rick van Velthuysen en Patrick Kicken.

Ontvangst

Radio Veronica is in heel Nederland te ontvangen via de ether, kabel,internet, Astra-satelliet, Digitenne en diverse mobiele diensten.


Profiel luisteraar

Radio Veronica is dé mannenzender van Nederland. Wekelijks bereikt het station ruim 1,8 miljoen verschillende luisteraars en het aantal is nog altijd groeiende. Radio Veronica staat in de top 3 bij de mannen.


Programmering

Klik hier voor het uitzendschema van Radio Veronica.


Events

Radio Veronica is hét station met alleen echte hits en de allerbeste artiesten. Voorgaande jaren was het station presenting partner van grote popconcerten van U2, The Police, Bon Jovi en Bruce Springsteen. Ook in 2012 zal Radio Veronica weer presenting partner zijn van diverse grote artiesten passend binnen het Radio Veronica umfeld. Verder is Radio Veronica sinds augustus 2009 ‘Official Supplier’ van de Eredivisie en mediapartner van AFC Ajax, Feyenoord,PSV en sc Heerenveen. Hiermee is het startsein gegeven voor een reeks aan spectaculaire acties, succesvolle programmaonderdelen als ‘Eredivisie Update’ en maken luisteraars kans op spectaculaire voetbalprijzen. Bij diverse grote voetbalwedstrijden is Radio Veronica met ledboarding zichtbaar in de diverse stations en bij de samenvattingen van Studio Sport. Naast voetbal draagt Radio Veronica ook Formule 1 en schaatsen een warm hart toe. Verder is het station in het land aanwezig bij grote evenementen als mediapartner van onder andere Parkpop, de Vierdaagsefeesten en de AutoRAI.


Cross Media

Tal van aansprekende merken ontdekten de afgelopen jaren de kracht van crossmediale non-spot acties op Radio Veronica. Met een aansprekende non-spot actie kan je op een sympathieke en effectieve manier in contact komen met je doelgroep. Dankzij de crossmediale benadering met de inzet van promocommercials, pre roll-commercials, online games en actiepagina’s is interactie met je doelgroep gegarandeerd. Diverse toplijsten als de ‘Top 1000 Allertijden’, ‘Album Top 1000 Allertijden’ en de ‘90’s Top 750’ zijn exclusief te sponsoren binnen een bijzonder muziekumfeld. Dit geldt ook voor de verschillende programmaonderdelen en in program-items.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
glqxz9283 sfy39587stf03 mnesdcuix8