Autovisie

Autovisie is het nummer 1 mediaplatform voor autokenners van Nederland. Via dit platform is het mogelijk om met meerdere mediumtypen en -kanalen een groot en additioneel bereik op te bouwen onder auto-geïnteresseerden én andere specifieke doelgroepen. Door de jarenlange ervaring – het merk Autovisie bestaat al sinds 1956 – de deskundige verslaglegging en onafhankelijke positie, is Autovisie zowel voor consumenten als voor de branche de autoriteit in automotive media. Mede om die reden speelt Autovisie een hoofdrol bij de ‘Car of the Year’-verkiezing.

Autovisie is dé autoriteit in Nederland op automotive-gebied en brengt vanuit een internationaal netwerk relevant autonieuws uit de gehele wereld. Autovisie biedt lezers naast het magazine een multimediaal platform en bereikt consumenten in alle fasen van het aanschafproces van een auto. De trouwe lezersgroep zorgt door de jaren heen voor een stabiel aantal abonnees. Het merk in cijfers: het Autovisie platform bereikt maandelijks 665.000 lezers, bijna de helft van de magazine lezers heeft een jaarinkomen hoger dan € 40.000,-.
 

Autovisie magazine
De opinieleider onder de Nederlandse autobladen

Elke twee weken verschijnt Autovisie magazine; de informatie- en inspiratiebron voor autoliefhebbers in Nederland. Het magazine heeft een trouwe lezersgroep, waaronder veel abonnees die zich al jarenlang verbonden voelen met de redactie die graag inspireert en enthousiasmeert, informeert en opinieert. Autovisie maakt samen met een aantal gerenommeerde buitenlandse automotive media deel uit van een internationaal netwerk en beschikt over diepgaande content en autonieuws uit de hele wereld.

Autovisie in De Telegraaf
De Autovisie pagina is op vrijdag en zaterdag een gewaardeerd vast onderdeel in dagblad De Telegraaf. De Autovisie pagina in het dagblad biedt de lezers verdieping op specifieke, actuele onderwerpen.  

Autovisie Jaarboek
Autovisie is uitgever van het Autovisie Jaarboek. Het Autovisie Jaarboek biedt het complete jaaroverzicht van alle verkrijgbare auto’s in 500 pagina’s met technische gegevens, testen, prijzen en leasetarieven.

Autovisie.nl
Autovisie.nl brengt dagelijks als eerste het laatste autonieuws en dient als bron van autonieuws voor telegraaf.nl. Daarnaast biedt autovisie.nl onder andere videoreportages, eerste testnotities, de Car of the Year-verkiezing, reportages van alle autoshows, Autovisie Kennisquiz, Uw Garage, Onder de hamer en Stuurmanswegen (reizen). Autovisie.nl bereikt een enorm publiek van autokoper tot hardcore autoliefhebber, van occasionjager tot leaserijder.

Autovisie TV
Op het Youtube kanaal van Autovisie verschijnen dagelijks Autovisie TV video's over nieuwe auto's en testen, fun video's en opnames tijdens de autoshows. Daarnaast broadcast Autovisie zijn video's in het programma Autovisie TV op RTL7. Beleving, smaak, passie alles komt aan bod.

Autovisie app
Altijd en overal toegang tot het laatste autonieuws, kritische autotests, opinie van onze experts, reportages en opvallende auto feiten. De Autovisie iPad app biedt de mogelijkheid Autovisie Magazine als e-magazine te lezen op de iPad. De app maakt voor de lezer hele jaargangen archief beschikbaar en brengt het magazine 24/7 binnen bereik.

Autovisie evenementen 

Cars & Coffee XXL
Ruim 6 duizend autoliefhebbers komen elk jaar in mei en september bijeen tijdens Cars & Coffee XXL om hun supercars en andere bijzondere auto’s te tonen. Met meer dan 1.000 auto's is Cars & Coffee XXL een uniek evenement geworden waar jong en oud de kans heeft dichtbij de bijzondere modellen te komen. Uiteraard ontbreekt de heerlijke koffie niet en draagt de redactie zorg voor de nodige primeurs zodat ook nieuwe modellen in de spotlight staan. De laatste editie (mei 2017) van Cars & Coffee XXL vond plaats op het evenementen terrein EXPO Haarlemmermeer in Vijfhuizen. 

Autovisie Experiences

Stuurmanswegen Reizen
Speciaal voor de echte autoliefhebbers organiseert Autovisie Stuurmanswegen reizen. In groepsverband wordt een route afgelegd in een gebied in Europa. Kenmerkend voor deze reizen is de hoogwaardige begeleiding en uitstekende hotels waarin wordt verbleven. Onvergetelijke experiences voor liefhebbers van avontuurlijk rijden.   

Social Media

Autovisie Facebook
Interactie met de autoliefhebber hebben via Facebook. Maar liefst 24.855 volgers lezen dagelijks de post van de Autovisie redacteuren.
 
Autovisie Instagram
De mooiste beelden delen we via Instagram. Met 10.500 volgers hebben we een mooie en groeiende basis van liefhebbers van auto's en/of fotografie. 
 
Autovisie Twitter
Ruim 19.400 volgers volgen autonieuws via het Twitter kanaal van Autovisie

 

Home Merken Autovisie
To the top