Honderd hamburgers binnen een kwartiertje weggehapt

Dringen op de Coolsingel. In het filiaal van McDonald’s bij de Meent werd in oktober de Maestro Burger gelanceerd en gratis uitgedeeld. Op de actie, een samenwerking tussen Metro en het burgerrestaurant, kwamen meer dan honderd mensen af.

In de Rotterdam editie van Metro stond een oproep voor de gratis proefactie. De eerste 100 Metrolezers die zich om 12.00 uur meldden bij het betreffende McDonald's restaurant mochten de Maestro Burger gratis uitproberen.
Nog voor de klok van 12 uur ’s middags vormde zich langs de zaak een rij van zo’n zeventig tot tachtig man. Via de livestream van Ubideo volgden 8.950 unieke kijkers de eerste reactie op de nieuwe burger live op Metronieuws.nl. De volgende dag stond er een verslag van de actie in de landelijke editie en online.
 

Eunice Koekkoek, woordvoerder van McDonald’s Nederland „We hebben vandaag een ontzettend leuke actie gedaan. Het unieke is eigenlijk de samenwerking met Metro waarbij we door de livestream van Ubideo direct hebben kunnen zien wat de reacties van onze gasten waren. Wat ons betreft is de actie geslaagd.”

 

23 Oct
Home Honderd hamburgers binnen een kwartiertje weggehapt
To the top