TMG Natives

TMG Natives ontwikkelt en realiseert creatieve content oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken van klanten. Op basis van een uitgekiende strategie, meetbare conversiedoelen, een creatief concept en diepgaande doelgroepanalyses produceert TMG Natives content. De content vertelt het verhaal dat zorgt voor engagement van de consument bij het merk. Dit optimaliseert de balans tussen de communicatiebehoefte vanuit de klant en de toegevoegde waarde van de content voor de consument.

Als onderdeel van de Telegraaf Media Groep kan TMG Natives een breed merkenpakket inzetten. Denk aan samenwerkingen met merken zoals De Telegraaf en haar labels (Financieel, Sport en Entertainment), VROUW, Metro, Autovisie en Dumpert.nl, maar het kan ook stand alone. Zowel online als offline, van onder andere speciale Telegraaf-bijlagen, (relatie)magazines en contentplatforms tot events en branded contentcampagnes. Met een potentieel bereik van zeven miljoen Nederlanders. 

Meer informatie of adverteren?

Inspiratie opdoen over onze branded content mogelijkheden? Bekijk hier ons magazine of neemt contact op met Coos Kouwenhoven via c.kouwenhoven@tmg.nl of bel 06-51471407

23 Sep
Home Adverteerders TMG Natives
To the top