25 Aug

Dronken man koopt per ongeluk bus op Ebay

Iedereen doet wel eens gekke dingen als hij dronken is, maar de Britse Dave Little had echt last van een kater. Hij kon zijn ogen niet geloven toen hij na een avond stappen op zijn telefoon keek. Wat bleek: Dave had een bus van 33.000 euro (28,500 pond) gekocht via Ebay.  Zoals vaker met dronken acties, kan Dave zich niets herinneren van zijn nachtelijke aankoop. De 27-jarige dj was na een avondje draaien op Ibiza nog wat gaan drinken in de club Ushuaïa. Het werd een gezellig avond die volgens Dave 'voorbij vloog'. Toen hij naar huis wilde gaan en nog even een blik op zijn telefoon wierp, besefte hij wat hij had gedaan.  Rijbewijs Dave baalt ontzettend van zijn aankoop, want ondanks het torenhoge bedrag van de bus, heeft hij niet eens een rijbewijs. Hoe het heeft kunnen gebeuren, blijkt de vraag. De vader van Dave heeft voor het avondje stappen de telefoon van zijn zoon gebruikt om bussen op te zoeken. Hij had niet de intentie om er een te kopen, maar was enkel nieuwsgierig.  „Ik weet niet of ik dronken was of dat het per ongeluk gebeurde in mijn broekzak", zegt Dave tegen Metro UK. De dj probeert de bus kwijt te raken, maar heeft nog geen koper gevonden. Hij heeft Ebay zijn probleem voorgelegd, maar wacht nog op reactie. Een woordvoerder van Ebay meldt aan Metro UK: „Als kopers een veiling winnen, dan gaan zij een juridisch bindend contract aan om een item te kopen. Maar als iemand het om legitieme reden niet wil kopen, dan moet hij contact opnemen met de verkoper." Nadat veel media het verhaal van Dave oppikten, reageert hij opnieuw op zijn actie. Hij zegt zich te herinneren op 'Koop nu' te hebben geklikt, maar er is nog geen geld overgemaakt. „Dat verzinnen mensen, of nemen zij zomaar aan." Dave kon toch wel om zijn actie lachen en postte daarom zijn verhaal de volgende ochtend op Facebook. Anderen zagen daar ook de lol van in; het bericht werd meer dan 33.000 keer geliked.  

Nieuwe snack: chocolade kebab

Lig jij vooraan in de rij als er een nieuwe kebabzaak in de buurt zijn deuren opent? Of ben je juist een ultieme chocoladefanaat? Dan heeft een slimme snackzaak in hartje Wales nu een waanzinnig smakelijke snack op het menu staan. Lees ook: Foodporn: Donut met kaneelbroodje erin gebakken Bij de Chocolate Kebab House gaat namelijk - zoals de naam al doet vermoeden - kebab van chocolade over de toonbank. Deze snack wordt net als bij een traditionele kebabzaak met een soort scheermes van een draaiend stuk chocolade (bruin en wit) af geschoren. Vervolgens wordt de kekab niet in een broodje maar op een pannenkoek geserveerd. Met bijvoorbeeld aardbeien, bananen of andere fruitsoorten. En sauzen en slagroom kun je eventueel óók toevoegen aan de snack.  Naast de kebab maakt de zaak ook andere heerlijke snacks met de chocoladekrullen: ijsjes, broodjes, wafels, milkshakes en noem maar op. Bekijk hieronder hoe de kebab bereidt wordt.                

Dave Roelvink vond Expeditie Robinson 'heel zwaar'

Dave Roelvink is de laatste deelnemer aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De veelbesproken zoon van zanger Dries Roelvink heeft het naar eigen zeggen niet makkelijk gehad op het eiland in de Filipijnen. Zwaar „Het was zwaar, heel zwaar. Een keer of tien zwaarder dan ik had verwacht.”, laat Dave weten tijdens de perspresentatie van het programma, donderdag op het eiland Pampus. „Op televisie zie je maar een uurtje van die 24 uur die wij op dat eiland hebben zitten kreunen. Het is me echt tegengevallen." Lees ook: Dave Roelvink last pauze in vanwege commotie Het zwaarste vond Dave het niet eten. „De honger was voor mij wel het grootste dingetje. Daar heb ik heel veel last van gehad. Ik ging ’s avonds met een lege maag naar bed, en ja, dan kan je niet slapen.” Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 8 september te zien bij RTL 5. Robinsons De andere deelnemers zijn: Anna Nooshin (modevlogger), Chloé Leenheer (model/actrice), Elle van Rijn (actrice/schrijfster), Lex Uiting (presentator), Jessie Jazz Vuijk (Miss Nederland), Bartho Braat (acteur), Thomas Dekker (ex-wielrenner), Koos van Plateringen (presentator), Jalou Langeree (kitesurfster), Dio (rapper), Gaby Blaaser (actrice/presentatrice), JayJay Boske (presentator/ex-rugbyer) , Bertie Steur (boer), Kraantje Pappie (artiest) en Suzanne Klemann (zangeres).

PSV loot Atlético Madrid, Bayern München en Rostov

Landskampioen PSV komt als enige Nederlandse club uit in de Champions League en krijgt het direct zwaar voor de kiezen. Tijdens de loting donderdagavond werd bekend dat de Eindhovense voetbalclub Bayern München en Atlético Madrid tegenkomt in Poule D. De vierde tegenstander is FK Rostov, de Russische ploeg die Ajax dinsdag pijnlijk onderuit haalde in de voorrondes. Ook afgelopen jaar nam PSV het op tegen Atlético Madrid. In de achtste finale moesten de Eindhovenaren na strafschoppen de winst aan de Spaanse club geven. De Madrilenen schopten het tot de finale op 28 mei, waarin ze verloren van stadgenoot Real Madrid.  Lees ook: Officieel: Siem herenigd met Luuk bij PSV Dit jaar wordt de finale gespeeld op 3 juni in Cardiff. De eerste groepswedstrijden vinden plaats op dinsdag 13 en woensdag 14 september. Andere andere speeldagen in de poules worden gespeeld op 27 en 28 september, 18 en 19 oktober, 1 en 2 november, 22 en 23 november en 6 en 7 december.

To the top