Aandeelhoudersvergadering

De aandeelhouders van TMG komen ten minste één keer per jaar bijeen tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering die wordt belegd door de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen. De Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen kan een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beleggen indien nodig.

2017

Buitengewone Algemene Vergadering 
De Buitengewone Algemene Vergadering (BAVA) wordt gehouden op 31 augustus 2017.

Ten tijde van de BAVA (31 augustus) is de A10 West dicht in noordelijke richting (binnenring) vanaf knooppunt De Nieuwe Meer tot de Basisweg (S102), inclusief de op- en afritten en parallelwegen. De wegen onder en over de A10 West blijven de hele bouwperiode bereikbaar. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A5, A9, A4 en A10 Noord.

Let op: bekijk hier de aangepast routebeschrijving.

Jaarlijkse Algemene Vergadering
De jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) werd in 2017 gehouden op 1 juni. 

Klik hier voor de andere relevante documenten.

Aandelen
Het totaal aantal geplaatste aandelen op de dag van oproeping en op 4 mei 2017 (de “Registratiedatum”) bedroeg 46.350.960. Over hetzelfde aantal aandelen kan stemrecht worden uitgeoefend.

 

2016

Jaarlijkse Algemene Vergadering
De jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) wordt in 2016 gehouden op 21 april. Van deze vergadering wordt live verslag gedaan via de audiowebcast.

Documenten

Aandelen
Het totaal aantal geplaatste aandelen op de dag van oproeping en op 24 maart 2016 (de “Registratiedatum”) bedroeg 46.350.960. Over hetzelfde aantal aandelen kan stemrecht worden uitgeoefend.

› Naar Archief

22 Feb
Home Investeerders Aandeelhoudersvergadering
To the top