JedAds

Automated trading

Het automatisch verhandelen van advertentieruimte, ook wel automated trading genoemd, is een snel groeiend specialisme binnen de online advertentiemarkt. TMG is hierin al jaren toonaangevend en innoverend marktleider.

JedAds is de trade desk van TMG waarbij u online advertentiecampagnes kunt inkopen.  Dat kan ofwel serviced via onze online experts of geautomatiseerd via een login op onze DSP.

JedAds biedt twee diensten:

  • Serviced trade desk;
  • Do It Yourself (DIY) trade desk.

Bij de serviced trade desk geef je aan wat jij per klik (CPC) wilt betalen. TMG regelt de rest van het campagnemanagement; denk hierbij aan optimalisatie van de campagne rekening houdend met de wenselijke doelstellingen. Optimalisatie geschiedt op basis van kliks; we zetten alleen die posities in, die voor jou interessant zijn.

Ons ervaren traffic team monitort en optimaliseert jouw campagne. Uiteraard valt of staat de campagne niet altijd bij de hoogste CPC, maar bij kwalitatieve uitingen met een goede call-to-action. Van belang is de leercurve, het systeem heeft een paar dagen nodig om de campagne te optimaliseren. Kortom, jij bepaalt de kaders, wij doen de rest!

Het is ook mogelijk om een eigen “Do It Yourself (DIY)" trade desk af te nemen. TMG levert hierbij een volledig self serviced Demand Side Platform (DSP) waarbij het mogelijk is zelf geautomatiseerd in te kopen op ons netwerk. Hierbij rekent TMG geen extra kosten voor het  gebruik van de DSP. Met de DIY trade desk heb je de unieke toegang tot onze DSP. Jij betaalt geen extra kosten voor de technologie van de DSP. Het marketingbudget is dus netto. Deze DIY trade desk is zeer geschikt voor relaties met ervaring op het gebied van geautomatiseerde inkoop als Google Adwords.

20 Nov
Home JedAds
To the top