Stadsblad De Echo

De grootste krant van Amsterdam, van en door de Amsterdammers!
 

De Echo is de grootste krant van Amsterdam en bestrijkt met zes edities heel Amsterdam. De Echo bereikt, middels huis-aan-huis verspreiding, bijna 251.500 trouwe lezers op een enthousiaste en actiegerichte manier.

De Echo brengt nieuwe concepten voor frisse lokale en Amsterdamse redactie-content. Een onderdeel daarvan is het belangrijke Gemeente- en Stadsdeel Nieuws. Daarnaast biedt de krant elke week AJAX-nieuws en zijn er regelmatig leuke win-acties en kortingsbonnen in De Echo te vinden. De Echo is recent vernieuwd om deze kwalitatieve hoofdstedelijke krant nog interessanter te maken voor onze lezers en adverteerders. De Echo heeft een eigentijdse uitstraling gekregen met rood als frisse hoofdkleur, meer en beter beeld en lezersinbreng en -rubrieken, zoals Kiek van de Week en Recept van de Week. 

Wilt u ook uw doelgroep bereiken via De Echo? Onze media-adviseurs tonen u graag de mogelijkheden en wijzen u de weg naar de meest succesvolle communicatie-oplossing. Wij praten daarover graag met u verder.

U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:

Stadsblad De Echo
Telefoon:
088-8247636
E-mail advertentieverkoop: sales@echo.nl
E-mail redactie: redactie@echo.nl

Advertentiemogelijkheden

  • Adverteren in vaste vakformaten.
  • Adverteren effectief met personeelsadvertenties. 
  • Adverteren in specials zoals de Zorgspecial en op themapagina's zoals Fit&Gezond.
  • Familieberichten: advertenties met aankondigingen van geboorte, huwelijk, overlijden, blijk van medeleven en dankbetuigingen. Meer informatie.
  • Rubrieksadvertenties in de huis-aan-huiskranten plaats u eenvoudig via www.speurdersindekrant.nl.

21 Jul
Home Stadsblad De Echo
To the top