Telegraaf VNDG

Telegraaf VNDG is het videoplatform van De Telegraaf met Nieuws, Sport en Entertainment.
De programma’s zijn voor iedereen gratis - on demand - te bekijken. Telegraaf-abonnees hebben bovendien toegang tot het premium aanbod op het platform, dat op ieder device 24/7 kan worden bekeken. Op desktop via Telegraafvandaag.nl en op mobiel en tablet via de Telegraaf VNDG app (iOS/Android).

 

Unieke content
Met onder andere nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen. 
De programma’s op Telegraaf VNDG worden gepresenteerd door herkenbare en vertrouwde Telegraaf-gezichten en nieuwe gezichten. Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee, Maarten Steendam en Wilson Boldewijn. Monique Smit is één van de gezichten van Privé VNDG. 

Commerciële mogelijkheden: doelgroepen en interessegebieden
Uiteraard biedt Telegraaf VNDG impactvolle commerciële proposities passend bij de verschillende doelstellingen van adverteerders.    

Zo is het mogelijk om op een impactvolle manier bereik te realiseren middels video-advertising. Denk aan prerolls voor de programma’s en nieuwsbulletins. De midrolls in de programma’s en interactieve eindframes na het zien van de video’s. Branding met Impact.

Wanneer je meerdere contactmomenten wilt realiseren kun je jouw merk koppelen aan een sterk programma door middel van sponsoring op productplacement. Dit kan zowel exclusief of met een aantal partners. We brengen formats in diverse interessegebieden en kunnen zo verschillende doelgroepen bereiken. Relevantie en Interactie.

Data
Door de koppeling met TMG Datalab delen we de kennis en inzichten die we hebben verworven om het maximale uit beschikbare data te halen. De gecombineerde inzichten van de adverteerder en TMG Datalab bieden enorme kansen in het vergroten van uw impact, conversie en rendement.  

Native Video Mogelijkheden  
Naast het omarmen van onze programma’s of het claimen van een sectie op Telegraaf VNDG hebben we uiteraard talloze mogelijkheden die bij kunnen dragen aan het behalen van jouw doelstellingen en het bereiken van jouw gewenste doelgroepen. We gaan graag met je in gesprek over onze tailor-made oplossingen op het gebied van branded content en data!

Neem contact op met je accountmanager voor een afspraak of met Telegraaf VNDG via telegraafvndg@tmg.nl / 088 – 824 22 22.

Kijk hier voor een greep uit de talloze mogelijkheden die Telegraaf VNDG biedt!

21 Jul
Home Telegraaf VNDG
To the top