Speciale advertentiemogelijkheden VROUW

VROUW kent speciale advertentiemogelijkheden bovenop de reguliere mogelijkheden. Hiermee kan VROUW nog beter worden ingezet om de doelgroep te bereiken. Daarnaast zijn er mooie combinaties met VROUW Magazine, VROUW Glossy en VROUW.nl te maken.

Advertorials

 
  • VROUW Magazine: Advertorials zijn advertentiepagina’s die in hun vorm en inhoud lijken op de redactiepagina’s van VROUW Magazine. Zij hebben een informatief karakter, waarbij de adverteerder duidelijk de afzender is. Het product krijgt zo op een meer redactionele manier aandacht. Uit onderzoek blijkt dat lezers een advertorial meer ervaren als een redactioneel artikel dan als advertentie.
    Meer informatie over advertorials in VROUW Magazine > 
     
  • VROUW.nl: Advertorials op VROUW.nl bestaan uit tekst met beeld/video. Advertorials worden altijd binnen de 'partnercarrousel' geplaatst op de homepage en op de artikelpagina's. Daarnaast linken de advertorials standaard door naar een artikelpagina binnen VROUW.nl, waar eventueel een link naar gewenste URL staat. Een advertorial die rechtstreeks vanuit carrousel naar een gewenste URL linkt is eveneens mogelijk.

Draaicover

 

Sponsoring covermodel

 

Plusproposities

 

Geïnteresseerd in de advertentiemogelijkheden?

 

Neem contact op met Simon Gijsbers (s.gijsbers@telegraafmedia.nl), Jeffrey Gleijm (j.gleijm@tmg.nl) of Laura Evers (l.evers@tmg.nl)

Bekijk ook:

19 Jun
Home Merken VROUW Speciale advertentiemogelijkheden
To the top