GerichtOnline

Eenvoudig online adverteren

Iedereen die zijn/haar product of dienst onder de aandacht wil brengen bij haar doelgroep is bij GerichtOnline aan het juiste adres. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang actief bent. Via ons netwerk bereiken we een miljoenen publiek, de gewenste doelgroep zit daar dus zeker tussen! Bovendien bepaal jij zelf aan wie jouw advertenties worden vertoond en wanneer.

Binnen de steeds ingewikkeldere online advertentiemarkt bedient GerichtOnline adverteerders met een simpele online advertentieoplossing die bijdraagt aan hun succes. GerichtOnline biedt ondernemers de gelegenheid om te adverteren binnen het online netwerk van TMG, waarbij optimaal gemak, resultaat en een goede ondersteuning centraal staan.

GerichtOnline zal naast de bestaande vijf advertentiepakketten een nieuw flexibel advertentiepakket toevoegen. Men kan in een open invoerveld een beschikbaar bedrag of een gewenst aantal vertoningen invoeren en krijgt vervolgens automatisch je juiste prijs of vertoningen te zien. Voor dit flexpakket geldt een minimumbedrag van 579,- (huidige pakket 3) en een maximum orderwaarde van € 10.000,-.

Gratis advertentietool

Geen banners, geen probleem!
Met onze advertentietool maak je in enkele minuten effectieve banners. Uiteraard kun je ook met eigen advertenties aan de slag.

Duidelijke rapportages/statistieken
Uiteraard krijg je te zien wat de resultaten zijn van jouw advertenties. Zo kun je makkelijk jouw campagnes optimaliseren om tot de beste resultaten te komen.

Online adverteren al vanaf €99-, 

Kies het advertentiepakket dat aansluit op jouw wensen. Alle pakketten geven je volledige toegang tot alle functionaliteit van GerichtOnline. Hoe meer vertoningen je koopt, hoe groter de korting. 


Inbegrepen bij alle pakketten:

  • Gericht adverteren op regio;
  • Gericht adverteren op profiel;
  • Gericht adverteren op dagen van de week;
  • Inzicht in de resultaten/rapportages;
  • Gratis gebruik van onze advertentietool. 

GerichtOnline biedt ondernemers de gelegenheid om te adverteren binnen het online netwerk van TMG, waarbij optimaal gemak, resultaat en een goede ondersteuning centraal staan. Kijk op GerichtOnline.nl voor meer informatie en prijzen.''200.000 pageviews en een klikpercentage van 0,5% geven ons genoeg redenen om een vervolg te geven aan deze eerste campagne. Met GerichtOnline kunnen we erg specifiek een geografische doelgroep bereiken. Precies wat we zoeken.'

Peter-Jan Hulsebosch - Oprichter/mede-eigenaar BeeBoxx B.V. en één van de eerste klanten

21 Jul
Home GerichtOnline
To the top