Raad van Bestuur

Aan het roer van de onderneming

De Raad van Bestuur is - behoudens de bepalingen volgens de statuten - belast met het besturen van de vennootschap en is zowel verantwoordelijk voor TMG’s missie, visie en strategie als voor de implementatie daarvan en ook voor de (financiële) resultaten.

De Raad van Bestuur bestaat uit de volgende leden:

Rien van Beemen, CEO
Rien van Beemen begon zijn loopbaan in de reisbranche, met onder andere functies als Adjunct Directeur bij Sudtours (2001-2006) en Commercieel Directeur bij D-Reizen (2006-2007). Vervolgens ging hij aan de slag bij RealNetworks, een beursgenoteerd (NASDAQ: RNWK) Amerikaans bedrijf in online entertainment waar hij in de periode 2008 tot 2012 werkzaam was als Vice President Europe & Latam. Rien van Beemen maakte in 2012 de overstap naar NRC Media waar hij aanvankelijk werkzaam was als directeur online, waarna hij in 2013 benoemd werd tot CEO. Sinds augustus 2019 is Rien van Beemen CEO bij TMG.

 

Koos Boot, CFO
Koos Boot maakte, na een carrière binnen de accountancy bij PwC en EY en als Controller bij FrieslandCampina, zijn overstap naar de media als Concern Controller (1999-2007) bij Koninklijke Wegener. Daar werd hij later benoemd tot lid van de raad van bestuur en CFO (2007-2010). Aansluitend maakte hij zijn entree binnen de grafische industrie als lid van de holdingdirectie en als CFO bij Koninklijke Joh. Enschedé en tot mei 2017 als CFO a.i. bij Roto Smeets Group. Koos Boot is opgeleid tot registeraccountant. Gedurende zijn loopbaan heeft Koos Boot ruime ervaring opgedaan met het op orde brengen en uitbouwen van organisaties.

 

23 Oct
Home Over TMG Corporate governance Raad van Bestuur
To the top