Raad van Bestuur

Aan het roer van de onderneming

De Raad van Bestuur is - behoudens de bepalingen volgens de statuten - belast met het besturen van de vennootschap en is zowel verantwoordelijk voor TMG’s missie, visie en strategie als voor de implementatie daarvan en ook voor de (financiële) resultaten.

De Raad van Bestuur bestaat uit de volgende leden:

Marc Vangeel, CEO
Marc Vangeel heeft ruim twintig jaar ervaring in het besturen van mediaondernemingen. Bij Concentra was hij werkzaam als Technisch en Algemeen Directeur, vanaf 2003 als Chief Executive Officer van Concentra Media. In 2009 is Marc Vangeel benoemd tot CEO van Concentra Media Groep en in 2014 werd hij directeur van Concentra Media Nederland en voorzitter van de raad van bestuur van Mediahuis. In zijn loopbaan heeft hij relevante kennis opgedaan van alle aspecten van een mediabedrijf, waaronder kennis als uitgever alsmede praktijkervaring op het gebied van printing, marketing, radio en televisie en digitale technologie. Marc Vangeel is opgeleid tot ingenieur en behaalde een MBA.

Koos Boot, CFO
Koos Boot maakte, na een carrière binnen de accountancy bij PwC en EY en als Controller bij FrieslandCampina, zijn overstap naar de media als Concern Controller (1999-2007) bij Koninklijke Wegener. Daar werd hij later benoemd tot lid van de raad van bestuur en CFO (2007-2010). Aansluitend maakte hij zijn entree binnen de grafische industrie als lid van de holdingdirectie en als CFO bij Koninklijke Joh. Enschedé en tot mei 2017 als CFO a.i. bij Roto Smeets Group. Koos Boot is opgeleid tot registeraccountant. Gedurende zijn loopbaan heeft Koos Boot ruime ervaring opgedaan met het op orde brengen en uitbouwen van organisaties.

 

16 Jul
Home Over TMG Corporate governance Raad van Bestuur
To the top