Advertentiemogelijkheid Autovisie

Brandedtorial

Autovisie brengt een geheel verzorgd brandedtorial concept. Brandedtorials zijn uitingen, die in hun vorm en inhoud lijken op de reguliere redactie items (advertorial) van Autovisie. Zij hebben een informatief karakter, waarbij de adverteerder duidelijk de afzender is. Het product krijgt hiermee meer op een redactionele manier aandacht. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat lezers deze vorm meer ervaren als een redactioneel artikel dan als commerciële uiting. Autovisie biedt de brandedtorials aan in zowel print, online als video.


Print

Autovisie magazine biedt de mogelijkheid om in de vorm van een brandedtorial de boodschap over te brengen. De pagina’s (minimaal 2 en maximaal 4) krijgen de look & feel van het Autovisie magazine en worden opgemaakt door de Autovisie redactie zelf. Voor eigen gebruik worden er 1.000 exemplaren van dit Autovisie magazine toegezonden.


Online

Autovisie.nl biedt de mogelijkheid om de boodschap over te brengen in de vorm van een brandedtorial op de homepage, welke doorlinkt naar een eigen actiepagina middels Smart pdf. Ook hier komt het item in de look & feel van Autovisie.nl en wordt het opgemaakt door de Autovisie redactie. De Smart pdf is een online bladermodel van de uiting uit Autovisie magazine. 


Video

Als extra toevoeging op bovenstaande mogelijkheden kun je ook een brandedtorial video laten maken. Jouw merk en model worden op een redactionele manier uitgelicht en middels een voice-over toegelicht. TMG verzorgt de video opname en in de basis wordt de lengte maximaal 2 minuten. Op de actiepagina verschijnt dan i.p.v. de foto’s de video. Verder wordt de video vertoond op het TMG-netwerk (onder andere op Autovisie.nl, sectie Autovisie in de HD- app en in de Autovisie-app). Denk hierbij aan een minimale besteding van € 10.000 (incl. productiekosten).

Voorwaarden (basis) video:

 

  • Auto(s) worden op de film locatie afgeleverd en opgehaald;
  • Er wordt op locatie in Nederland (Randstad) gefilmd.
  • Het filmen omvat een halve dag;
  • De lengte van de video is maximaal 2 minuten;
  • Middels een voice-over wordt het verhaal overgebracht;

Voor afwijkende wensen, maken wij graag een voorstel op maat.
 

Samengevat:

  • Thematiek kan worden bepaald i.o.m. de redactie;
  • Inclusief fotograaf voor het maken van beeld;
  • Vormgeving in look & feel van Autovisie, opgemaakt door de redactie van Autovisie;
  • Er staat altijd advertorial vermeld bij de uitingen;
  • Je bent vrij om de uitingen te gebruiken voor eigen publicatie, met vermelding van bron: Autovisie. Het is echter niet toegestaan om dit in andere media toe te passen. Tevens zijn de pdf’s pagina’s uit Autovisie magazine beschikbaar.

Inclusief 1.000 exemplaren van Autovisie magazine voor eigen gebruik.

Brandedtorial

print + online

4 advertorial pagina's in Autovisie Magazine + online  € 29.900

2 advertorial pagina's in Autovisie Magazine + online  € 12.450

Toevoegen brandedtorial

video

Minimale besteding van €10.000 (voorstel op maat) (incl. productiekosten)

Specificaties

Eventuele andere prijs- en/of contractafspraken zijn niet van toepassing. Bureaukorting wel van toepassing.

19 Jun
Home Merken Autovisie Advertorials
To the top