Autovisie TV

Vernieuwend, hilarisch en altijd boeiend!

RTL 7 Autovisie is een onafhankelijk programma over auto’s en alles wat daarmee te maken heeft. Beleving, smaak, passie, discussie, alles komt aan bod. Nederland heeft er een praatprogramma bij dat geheel op zichzelf staat en onbevangen het laatste autonieuws, spraakmakende onthullingen en reportages brengt. Na het succes van het eerste seizoen zijn de voorbereidingen voor een tweede seizoen in volle gang.

Format

RTL Autovisie legt op geheel eigen wijze de focus op de auto; je kunt er ongegeneerd naar kijken, je er over verbazen, erom lachen, ervan genieten en er uiteraard eindeloos over ouwehoeren. De presentator en vaste gast zien elke week twee nieuwe gezichten aanschuiven die op basis van actualiteiten of gewoon passie over auto’s komen praten.  


Locatie

Dit gebeurt allemaal vanaf een centrale plek in een industrieel ogende studio met publiek. Er zijn verschillende presentatie- en interviewplekken in de studio, die - afhankelijk van de uiteindelijke inhoudelijke onderwerpen en wensen van de sponsoren - kunnen worden gebruikt en eventueel worden voorzien van specifieke elementen; zoals een smeerput, een brug, onderdelen, gereedschappen, olievaten of bijvoorbeeld bestickerde auto’s.

Commerciële mogelijkheden

Billboarding

Commerciële uiting voor en/of na het programma en voor en/of na de commercialbreak (Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door).
In program items Aandacht voor een product of dienst door het tonen van het product of een redactioneel item in het programma.
Brand promotion Bij Brand Promotions wordt jouw merk op een sympathieke manier gekoppeld aan de RTL Autovisie. Uiteindelijk is een brand promotion een promocampagne uitgedrukt in GRP’s die meestal in aanloop naar een programma wordt ingezet, waarbij de invulling meestal een actie is die ook terugkomt in het programma.
Online

Er zal een programmasite worden ontwikkeld op Autovisie.nl waar voldoende ruimte is voor een tailor made invulling en doorvertaling naar andere Autovisie platformen zoals het magazine en de krant.

 

Specificaties  
Zender RTL 7
Duur 43 minuten
Dag en tijd

Vrijdagavond 22:00 uur en maandagavond 22:30 uur de herhaling

Aantal afleveringen 8
28 May
Home Merken Autovisie Autovisie TV
To the top