55.000
fans

Amsterdam FashionWeek

Amsterdam FashionWeek is hét kwalitatief hoogstaande modemerk van zowel Nederland als België. Met een twee-jaarlijks evenement en een online platform waarop modenieuws, informatie en inspiratie op dagelijkse basis wordt aangeboden. Amsterdam FashionWeek is het podium voor Nederlandse en Vlaamse modeontwerpers en modeliefhebbers.
 

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

De tweejaarlijkse mode-evenementen in januari en juli vinden plaats op het Westergasterrein, een unieke monumentale locatie met internationale grandeur. Vier dagen lang presenteren designers middels catwalkshows, experiences en installaties hun nieuwste collecties. Elke editie worden meer dan 20.000 bezoekers verwelkomd op het evenement. Zij zijn getuige van een grote hoeveelheid innovatie, creativiteit en diversiteit in de Nederlandse en Vlaamse mode.
 

Fashionweek.nl

Het online platform Fashionweek.nl is geen doorsnee modesite. Het is dé plek voor nieuws, achtergrondinformatie, evenementen en video’s over Nederlandse en Vlaamse ontwerpers, modetalent en aan mode gerelateerd design. Het platform houdt alle vorderingen in de industrie nauwlettend in de gaten en biedt hiermee een compleet overzicht. Fashionweek.nl is gemaakt voor iedereen met een bovenmatige of beroepsmatige fascinatie voor mode, creativiteit en innovatie.

 

 

Ga voor meer informatie naar fashionweek.nl of neem contact op met:

Annemieke Homan, Brand Partnerships & Sales Manager Amsterdam FashionWeek: a.homan@tmg.nl 

23 Oct
Home Merken Amsterdam FashionWeek
To the top