24.000
fans
1.154.000
lezers per editie

Privé

Privé is dé nummer 1 in showbizz en entertainment en hét merk waar de Nederlandse entertainmentliefhebber het laatste spraakmakende nieuws vindt over de sterren uit binnen- en buitenland. De belangrijkste succesfactor van Privé is het uitgebreide netwerk van de redactie. Lezers en online bezoekers worden 24/7 op Prive.nl, dagelijks in De Telegraaf en in het blad Privé van het laatste showbizznieuws voorzien.

Doelgroep en bereik weekblad Privé – Bron: NOM Print Monitor 2015-II/2016-I & Doelgroep Monitor 2015-II/2016-I


Weekblad Privé
Onthullingen die andere media missen

Dé gossip autoriteit van Nederland, geen enkel tijdschrift haalt met zijn verhalen zo vaak het nieuws als Privé. Dat komt omdat Privé wekelijks onthullingen brengt die andere media missen. Privé telt ruim 1,2 miljoen lezers per week, waaronder met name vrouwen vanaf 35 jaar.

Privé specials
Glossy bewaarexemplaren

Naast de wekelijkse Privé verschijnen jaarlijks bewaarspecials, uitgevoerd met een glossy cover. Deze specials bevatten exclusieve reportages en veelal unieke foto’s. De Privé special is gedurende acht weken alleen verkrijgbaar in de losse verkoop, de inhoud in combinatie met de scherpe prijs zorgen voor hoge verkoopcijfers.

Privé brengt ook de royalty glossy Privé-Royal waarin alles en iedereen met een koninklijk tintje aan bod komen. De fashion- en lifestyle pagina's bieden een ijzersterk Umfeld om producten of diensten voor het voetlicht te brengen. Privé-Royal is alleen te koop in de losse verkoop in een oplage van 30.000 exemplaren. 

Het Privé vakantieboek is deze zomer extra dik en extra luxe. Dit jaar staat het boek vol met de mooiste vakantiebestemmingen van de sterren, strandtrends en de leukste puzzels! Het vakantieboek is alleen te koop in losse verkoop en heeft een oplage van 60.000 exemplaren. 

Privé in de Telegraaf
Erg populair in dagblad De Telegraaf
De pagina Privé is één van de meest populaire onderdelen van dagblad De Telegraaf. Iedere dag worden lezers getrakteerd op het laatste nieuws en op uitgebreide reportages over sterren uit binnen- en buitenland.

Prive.nl
Dagelijkse dosis spraakmakende nieuwtjes
Prive.nl is online dé plek waar Nederlandse entertainmentliefhebbers hun dagelijkse dosis spraakmakende nieuwtjes halen, 24/7 beschikbaar gemaakt door de best ingevoerde entertainmentredactie van Nederland. Prive.nl is een garantie voor spraakmakend nieuws en aangename momenten van ontspanning.

Privé TV
Nieuwste video’s binnen showbizzland
Privé TV brengt dagelijks het laatste entertainmentnieuws binnen showbizzland. Wekelijks wordt de kleding van de sterren op de rode loper beoordeeld in de rubriek Bubbels.  

Privé nieuwsbrief
Iedere woensdag wordt de Privé nieuwsbrief verstuurd. Meer dan 23.500 abonnees ontvangen wekelijks de nieuwsbrief met het laatste binnen- en buitenlandse shownieuws en de hoogtepunten van de afgelopen week.         

Privé social
Kijkje achter de schermen
Via Facebook, Twitter en Instagram betrekt Privé bezoekers bij Prive.nl. Via deze kanalen houdt Privé meer dan 30.000 onlinefans op de hoogte van het laatste nieuws van de sterren. 

Privé Magazine App

De recentelijk gelanceerde Privé Magazine app bevat de content van de edities van het weekblad, maar ook de laatste nieuwtjes op het gebied van entertainment,, zodat de consument 24/7 op de hoogte blijft van het laatste nieuws van Privé.

 

Home Merken Privé
To the top